ALFARÉ

Instructiunile de preparare pas-cu-pas pentru Alfaré sunt disponibile mai jos:

aaa product preparation guide 
Pasul 1 - Spalati-va mainile inainte de preparare.
aaa product preparation guide 
Pasul 2 - Spalati bine sticla, tetina si capacul.
aaa product preparation guide 
Pasul 3 - Fierbeti-le timp de 5 minute. Lasati-le acoperite pana la folosire.
aaa product preparation guide 
Pasul 4 - Fierbeti apa potabila timp de 5 minute; lasati-o sa se raceasca.
aaa product preparation guide 
Pasul 5 - Turnati cantitatea exacta de apa calduta in biberon.
aaa product preparation guide 
Pasul 6 - Adaugati numarul exact de masuri corespunzatoare varstei sugarului.
aaa product preparation guide 
Pasul 7 - Agitati biberonul pana la dizolvarea completa a pudrei.
aaa product preparation guide 
Pasul 8 - Inchideti bine cutia dupa fiecare folosire si depozitati-o intr-un loc racoros si uscat.
Dupa deschidere utilizati continutul in maxim 3 saptamani.
ATENTIE: Apa nefiarta, biberoanele nesterilizate sau diluarea incorecta a formulei pentru sugari constituie posibile cauze de imbolnavire a nou-nascutului. Depozitarea, manevrarea, prepararea si hranirea necorespunzatoare pot influenta negativ sanatatea bebelusului dvs.

Instructiuni de utilizare:
Preparati un singur biberon odata.
Curatati zona unde urmeaza sa preparati biberonul.
Hraniti bebelusul imediat si urmati instructiunile primite.
In cazul in care continutul biberonului nu este consumat in totalitate, aruncati-l!
Tineti intotdeauna bebelusul in brate in timpul hranirii.
Nu lasati bebelusul nesupravegheat pentru ca se poate ineca!
Hraniti bebelusul in functie de recomandarile primite de la medicul dvs.

Declaratie nutritionala U.M Alfare HMO


Per 100ml solutie preparata
Valoare energetica

Kcal
kJ

67
282

Grasimi

g 

3,4

din care

 

 

acizi grasi saturati

g

1,6

Trigliceride cu lanţ mediu (MCT)

g

1,3

acizi grași mononesaturați

g

1,0

acizi grași polinesaturați

g

0,58

acid α-linolenic (ALA)

mg

59

Acid docosahexaenoic (DHA)

mg

18

Acid linoleic (LA)

mg

459

Acid arahidonic (ARA)

mg

18

Glucide

g

7,4

din care

 

 

zaharuri

g

0,27

lactoza

g

 

Fibre

g

0,15

acto-N-neotetraoză

g

0,05

2’-fucozil-D-lactoză

g

0,10

Proteine

g

1,9

Sare

g

0,084

Minerale

 

 

Sodiu

mg

34

Potasiu

mg

84

Clorura

mg

61

Calciu

mg

71

Fosfor

mg

47

Magnesziu

mg

8,1

Fier

mg

0,70

Zinc

mg

0,67

Cupru

mg

0,058

Mangan

mg

0,0092

Seleniu

µg

3,5

Iod

µg

16

Vitamine

 

 

A

µg

67,5

D

µg

1,7

E

mg

1,5

K

µg

6,1

C

mg

11

Tiamina (B1)

mg

0,069

Riboflavina (B2)

mg

0,13

Niacina

mg
mg NE

0,94
1,8

B6

mg

0,054

Acid Folic

µg

10

Folat

µg DFE

17

B12

µg

0,19

Acid pantotenic

mg

0,45

Biotina

µg

1,6

Alti nutrienti

 

 

Taurina

mg

5,4

L-carnitina

mg

1,15

Colina

mg

20

Inozitol

mg

4,7

Nucleotide

mg

2,0

Osmolaritate

 

200mOsm/kg